БИО  МАКС 3113

 

Състав на Био Макс 3113 – Опаковка 400 гр.Био Макс 3113
Уникална биотехнология, използваща живи микроорганизми /непатогенни бактерии/, за разграждане на органични отпадъци в септичните ями без отделянето на миризми.

 

Действие:
Микрорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние. След като бъдат активирани в хладка вода, и изсипани в септичната яма те създават колония от бактерии. За да могат да се размножават, те имат нужда от храна. Органичните отпадъци в септичната яма са тяхната естествена храна, която представляват сложни химични съединения с дълги вериги, които в този си вид са неусвояеми от бактериите. За това през първите 6 часа от попадането им в септичната яма бактериите освобождават ензими, които разграждат сложните химически съединения на по-прости, след което стават лесно усвоими от бактериите.

Приложение:
По силен от Б.И.О.С.С. за по натоварени септични ями 5, 6, 7, 8 жители до 5 м³

Полза:
1. 100% контрол на мазнините.
2.Предотвратява натрупването на мазнините като ги разгражда до 85% и така отпада нуждата от изпомпване.

Начин на употреба:
Опаковка от препарата Био Макс 3113  400 гр. се изсипва в 10 л. хладка вода /но не повече от 55 ˚С/
Изчаква се 30 мин. за да се активират бактериите и се изсипват директно в септичната яма. Ако това е невъзможно, препарата се изсипва в най-близка точка, след което се пуска водата. След 30-40 дни, процедурата се повтаря, като дозировката се намалява наполовина /200 гр. /. Третирането продължава, като на всеки 30 дни се третира с 100 гр. препарат.

Препоръки:
– Използвайте редовно препарата според указанията
– Не използвайте препарати съдържащи активен хлор, белина, натриев хипохлорид, почистващи препарати на хлорна основа! Въздържайте се от използване на силно алкални или силно киселинни почистващи препарати! Не използвайте химически препарати за отпушване канализацията!!

Цена: 25,90 лв.  

 

1

/Препарата ще Ви бъде доставен с наложен платеж от предпочитан от Вас куриер/. Моля попълнете коректно формата за контакт.


Free WordPress Theme
WordPress Themes