БИО  ТОП 2000

Действие на Био Топ 2000

БИО ТОП 2000 – препарат за септични ями с обем до 5м³ и експлоатация не-повече от 6 месеца. Създаден на базата на прецизна селекция на микроорганизми, фокултативни анаероби и типични хетеротрофи, които работят в анокси-среда. Процеса на де-композиране на органичната утайка протича в три фази.
1. Хидролиза на неразтворения субстрат (втечняване) чрез екто-ензими.
2. Разграждане на субстрата до нисши мастни киселини с къси вериги (маслена, пропионова, оцетна) – кисело гниене.
3. Разграждане на нисшите мастни киселини с къси вериги до метан, въглероден двуокис и вода – метаново гниене.

Приложение:
Предназначен за нови или не по стари септични ями от 6 месеца. Служи за ускоряване на процесите на биологична деградация на органичните отпадъци чрез био подхранване с присъщи за процеса непатогенни микроорганизми, ензими, хранителни вещества, и др.

Полза:
1. БИО ТОП 2000 разгражда до въглероден двуокис и вода постъпващите органични отпадъци в септичната яма.

Начин на употреба:
Две супени лъжици от препарата се разтварят в 1 л. хладка вода, изчаква се 20-30 мин. и се изсипва в септичната яма. Третирането се прави на всеки две седмици. За септични ями с обем до 5 м³.

На всеки 14 дни по две супени лъжици от препарата БИО ТОП 2000.
ПЪРВОНАЧАЛНО ТРЕТИРАНЕ НЕ СЕ ПРАВИ.
Една опаковка е достатъчна за шест месеца.

Препоръки:
– Използвайте редовно препарата според указанията
– Не използвайте почистващи препарати съдържащи активен хлор, белина, натриев хипохлорид, почистващи препарати на хлорна основа! Въздържайте се от използване на силно алкални или силно киселинни почистващи препарати! Не използвайте химикали за отпушване канализацията!!

Цена: 25,90 лв.

 

1

/Препарата ще Ви бъде доставен с наложен платеж от предпочитан от Вас куриер/. Моля попълнете коректно формата за контакт.


WordPress主题
WordPress Themes