Б.И.О.С.С. Биоензимен препарат за септични ями

 

Биоензимен препарат за септични ями или септични резервоари до 8м³.  Съставен само от аеробни микроорганизми, ензими и специална пероксидна добавка, която бавно освобождава кислород и поддържа аеробния процес на биодеградация.

Действие:
Препаратът Б.И.О.С.С. е прахообразен биоензимен препарат за септични ями и канализационни системи. Съставен на база специално обработен калциев пероксид, който след като попадне в септичната яма започва да отделя кислород. Кислорода ликвидира анаеробните бактерии, които пречиняват гниене на органичната маса и на тяхно място се развиват аеробни микроорганизми. В резултат на това се заменя анаеробното гниене с аеробно разграждане.

Приложение:
Биоензимен препарат за битови септични ями до 8м³, пречиствателни станции, селски тоалетни и тоалетни на къмпинги.

Ползата от биоензимните препарати:
1. Премахва миризмите.
2. Ускорява 10 пъти процеса на разграждане.
3. Ликвидира патогенните микроорганизми.
4. Възвръща хидравличната пропускливост на почвата /ако ямата е попивна/
5. Пълно разграждане без замърсяване на подпочвените води.
6. Отпада необходимостта от изпомпване от септичен камион.

Начин на употреба:
Цялата опаковка от препарата Б.И.О.С.С. се изсипва в 10 литра вода, разбърква се, изчаква се 30 мин. и се изсипва директно в септичната яма или най близката точка. Третира се веднъж месечно. Опаковка достатъчна за септични ями до 8 м³.

Препоръки:
– Използвайте редовно препарата според указанията
– Не използвайте препарати съдържащи активен хлор, белина, натриев хипохлорид, почистващи препарати на хлорна основа! Въздържайте се от използване на силно алкални или силно киселинни почистващи препарати! Не използвайте химически препарати за отпушване канализацията!!

Цена: 500 гр. – 24,90 лв.

          

 

1

/Препарата ще Ви бъде доставен с наложен платеж от предпочитан от Вас куриер/. Моля попълнете коректно формата за контакт.


WordPress Themes
WordPress Themes