Препарат за септични ями СЕПТИ БАКТ

Препарат за септични ями СЕПТИ БАКТ

Препарат за септични ями СЕПТИ БАКТ. Силно концентриран биоензимен препарат, предназначен за третиране и поддръжка на всички видове битови септични ями и пречиствателни станции. Смес от непатогенни безопастни бактерии и ензими, които живеят и се размножават като образуват колонии, използвайки постъпващите органични отпадъци за храна. Препарат за септична яма СЕПТИ БАКТ е създаден на база специални бактерии и ензими. Биологичен екологично чист продукт подходящ за първоначално и поддържащо третиране. Безопасен за хора и животни.

Микроорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние, и изсипани в септичната яма или пречиствателната станция, създават колония от микроорганизми. Разфасовка препарат за септична яма,  подходяща за първоначално и поддържащо третиране на пречиствателни станции и всички видове септични ями.

Указания за дозировка на препарата за септични ями:

100 гр. от препарата за първоначално почистване и третиране  на септични съоръжения с обем до 5 кубика.

20 гр. / 2 супени лъжици / на месец за куб. метър за поддържащо третиране.

Начин на употреба: Разтворете бактериите за септична яма в съд с 2-3 литра хладка вода /около 30º С/. Изчакайте препарата да се разтвори, като периодично разбърквате в продължение на 20 – 30 мин. Изсипете така направения разтвор директно в септичната яма или в най близката тоалетна.

При подготовката на разтвора НЕ използвайте метална кофа и метална бъркалка.

Не използвайте за почистване на санитарните Ви помещения препарати на хлорна или кисилинна основа.

Не изливайте в септичната яма хлор, белина, кислол и др. агресивни препарати, които могат да убият зародилата се бактерия.

Продукта СЕПТИ БАКТ за първоначално третиране отговаря на Европейска директива 1999/45/EEC

КУПИ на Цена: 31,80 лв.

 

1


Free WordPress Themes
WordPress Themes