SUKA AGRI

Препарат Suka Agri за разграждане на компостКомпостирането е процес на преработка на органични отпадъци от растителен произход. Процеса се извършва последователно от различни групи макро и микроорганизми, които живеят и се размножават в органичните отпадъци. Компостът е приложим за цветни градини, поляни, общински площи и гробищни паркове.
Биоензимен препарат SUKA AGRI е произведен на основата на непатогенни микроорганизми. Предназначението на препарата е за компостиране и ускоряване процеса на разграждане на органичните отпадъци. SUKA Agri e комбинация от микроорганизми и ензими, които се зараждат по време на процеса гниене на отпадната зелена маса, предназначена за компостиране. Селективно подбрани култури, способни да разградят и преработят растителните отпадъци целулоза, лигнин и др.

Дозиране и начин на приложение на прапарата за компостиране.

1 гр. от препарата Suka Agri на 1 кг. компост. Необходимото количество препарат се разтваря във вода и се напръсква или залива органичната маса. Препоръчително разбъркване всеки ден в продължение на седем дни. При добавяне на ново количество растителни отпадъци, се прибавя съответното количество от препарата.

Състав: непатогенни микроорганизми – специално култивирани бактериални култури. Съхранение: сухо място.  Безопасност: избягвайте инхалиране и достъп до очите, не поемайте през устата. Пазете от деца. Производител: SUKAHAN Bio-tehnology Co.LTD

Цена: 88,00 лв.

 

1


WordPress Themes
WordPress Themes