SUKA Clean s/t

 

SUKA CleanSUKA Clean s/t е биологичeн, екологично чист прахообразен биоензимен прeпарат за третиране на септични ями и канализационни системи. Разгражда органичните отпадъци постъпващи в септичните съоръжения до 85%, като по този начин отпада нуждата от почистване чрез изпомпване от септичен камион. След продължително и интензивно използване на септичните ями се натрупва утайка която намалява полезния обем и е предпоставка за проблеми.

Проблеми на септичните ями:
– запушване на отходната тръба
– преливане на пяна извън шахтата
– събиране на много утайки на дъното, пяна на повърхността и намаляване полезния обем на ямата, което е предпоставка за по често обслужване от септичен камион.

Полза от употребата на препарат SUKA Clean s/t
– Намалява пяната на повърхността на септичните ями с над 85%
– Намалява утайката на дъното с над 80%
– Увеличава полезния обем и намалява изпомпванията от септичен камион.
– Разграждане над 15 % от тоалетната хартия през първите 48 часа.
– Премахва миризмите и ускорява процеса на разграждане на органичните отпадъци,   възстановява хидравличната пропускливост на почвата.
– 100% екологичен продукт.

Начин на действие на SUKA Clean s/t:
Микроорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние. Активират се в хладка вода до 50˚С за време не повече от 1 час, след което се изсипват в септичната яма или най-близка точка.
В септичната яма, те създават колония от бактерии. За да се размножават имат нужда от храна, като използват органичните отпадъци за това. В продукта са включени шест щама бактерии, които осигуряват достатъчно количество висококачествена амилаза, протеаза, липаза, целулаза. Бактериите които се използват в препарата извършват кръговрата в природата и се срещат навсякъде в нея. Абсолютно безвреден за хора и животни.

Начин на приложение.

Препарата се разтваря в хладка вода с температура не повече от 50 ºС. Изчаква се 35-40 мин. за да се разтворят и активират бактериите. Препарата се изсипва на по 200-250 гр. във всяка точка на канализационната система /сифони, мивки, тоалетни чинии/. Препоръчва се третирането да започне от най-високата точка на сградата във време с най-малко натоварване на канализацията.

Примерна схема за третиране според експлоатацията на септичната яма

– Първи ден – 1 кг. препарат Suka Clean s/t за всеки м³ органична маса

– Втори ден – не се третира

– Трети ден – 0.500 кг. от препарата за всеки м³ органична маса

– Четвърти ден – не се третира

– Пети ден – 0.200 кг. за всеки м³ органична маса

– Шести ден не се третира

– Седми ден – 0.200 кг. за всеки м³ органична маса

Забележка: Не използвайте препарати съдържащи активен хлор, белина, натриев хипохлорид, почистващи препарати на хлорна основа! Въздържайте се от използване на силно алкални или силно киселинни почистващи препарати!

Цена: 81 лв.

 

1

/Препарата ще Ви бъде доставен с наложен платеж от предпочитан от Вас куриер/. Моля попълнете коректно формата за контакт като добавите и адрес за доставка.


Free WordPress Themes
WordPress Themes