Каломаслоуловители клас 2

Според източника в който ще се заустват пречистените отпадъчни води. Каломаслоуловителите са делят на 2 класа с различни минимални изисквания относно качеството на пречистените отпадъчни води. Съоръженията са произведени от полиетилен с ниска плътност и са предназначени за подземен монтаж. Производство на заводи “ РОТО

каломаслоуловители клас 2

Каломаслоуловители клас 2 са сепаратори със степен на пречистване най-малко 97 % или се допускат най-много до 100 мг непречистени петролни продукти в 1 литър пречистени отпадъчни води. В него няма вграден микрофилтър и се заустват в действаща канализация или пречиствателна станция. Липсата на полипропиленов филтър в съоръжението значително снижава цената на продукта. Предлаганите от „Юнит Комфорт“ Варна  каломаслоуловители са предназначени за подземен монтаж и са с капацитет от 1,5 до 250 литра/секунда.
За Вашите обекти /автомивки и автоморги/ можем да предложим и каломаслоуловители клас 2 тип „шахта“ с капацитет от 1,5 до 25 литра/секунда. Това е най -масово предпочитан модел от нашите клиенти поради високото качество и приемлива цена, за по- малки автомивки, автоморги и др. работни площадки с работна площ от 80 до 800 м² . Съоръженията разполагат с всички необходими сертификати изисквани от Българското законодателство за този род съоръжения. Цена на каломаслоуловители 1.5 л/с , за автомивка, автоморга, автосервиз  829 лв. без ддс.

каломаслоуловител за автомивка

Каломаслоуловител за автомивка 1,5 л/сек

Каломаслоуловител за автомивка

Каломаслоуловител за автомивка

Цена 829 лв. без ддс


mugen 2d fighting games
WordPress Themes