Каломаслоуловители клас 2

Според източника в който ще се заустват пречистените отпадъчни води, Каломаслоуловителите са делят на 2 класа, с различни минимални изисквания, относно качеството на пречистените отпадъчни води. Съоръженията са произведени от полиетилен с ниска плътност и са предназначени за подземен монтаж. Изключителния качествен и здрав материал, позволяващ съоръженията да бъдат исталирани без укрепване на изкопа с бетон. Съоръженията се монтират на пясъчна възглавница 15-20 см. и се зариват с филц. Производство на заводи ” РОТО

каломаслоуловители клас 2

Каломаслоуловители клас 2 са сепаратори със степен на пречистване най-малко 97 % или се допускат най-много до 100 мг непречистени петролни продукти, в 1 литър пречистени отпадъчни води. В него няма вграден микрофилтър и пречистената вода се зауства в действаща канализация, септичен съд или пречиствателна станция. Липсата на полипропиленов филтър в съоръжението значително снижава цената на продукта. Предлаганите от “Юнит Комфорт” Варна  каломаслоуловители са предназначени за подземен монтаж и са с капацитет от 1,5 до 250 литра/секунда.

НАЙ- ПРОДАВАН МОДЕЛ КАЛОМАСЛОУЛОВИТЕЛ:

За Вашите обекти /автомивки и автоморги, сервизи, паркинги, гаражи/ можем да предложим и каломаслоуловители клас 2 тип “шахта” с капацитет от 1,5 литра/секунда. За вход – изход в съоръжението са монтирани тръби ∅ 110.

Това е най -масовия предпочитан модел от нашите клиенти поради високото качество и приемлива цена. Изключително подходящ и лесен за монтаж, за по- малки автомивки, автоморги, сервизи и др. обекти. Препоръчва се за работни площадки с работна площ до 80 м²  . Съоръженията разполагат с всички необходими сертификати изисквани от Българското законодателство за този род съоръжения, за безпроблемно узаконяване. Цена на каломаслоуловители 1.5 л/с , за автомивка, автоморга, автосервизи  829 лв. без ддс.

Ще доставим закупеното от Вас съоръжение до Вашия обект на територията на цяла България.

каломаслоуловител за автомивка

Каломаслоуловител за автомивка 1,5 л/сек

Каломаслоуловител за автомивка, автоморга, сервиз

Каломаслоуловител за автомивка

 

Габаритните размери на каломаслоуловител Клас 2 – 1.5 л/с  –  ∅ 920 мм.,  h 1150 мм.

ЧЕРТЕЖ КАЛОМАСЛОУЛОВИТЕЛ
Цена 985 лв. без ддс

 

БИО ПРЕПАРАТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ  https://domigradina.eu/


WordPress主题
WordPress Themes